Sawyer_1
Una producció Escalante Centre Central, Diputació de València

DISTRIBUCIÓN NACIONAL

Ja coneixem el mite de Peter Pan, eixe de no voler créixer. Però que hi ha del mite de Tom Sawyer? Voler créixer ràpid per tindre la llibertat d’un adult sense deixar de ser un nen.
Mark Twain ens regala aquesta obra mestra plena d’aventures, de misteris, de penúries i d’ironia que ara La Teta Calva pretén posar sobre l’escenari.
Les Aventures de Tom Sawyer estan plenes de matisos, de detalls i d’infinites lectures. La nostra se centra en la vida d’un xiquet (una xiqueta) que obeeix a la seua inquietud per conquistar el món, per fer-se sentir i per colar-se on posa “No passar”. Sawyer és un cant contra l’educació anquilosada, contra els somnis frustrats dels nens i contra l’autoritarisme i el classisme. Pensem que aquestos són els pilars de la nostra proposta.
Una proposta que posa la mirada en la ingenuïtat, la llibertat i en les ganes de viure. La mirada del nen que vol ser pirata, que vol trobar un tresor i que vol enamorar amb picardía.

Espectáculo recomendado por la Red Nacional de Teatros y Auditorios

Contratación

  • Share:

Adaptació i text:
Iaia Cárdenas i Xavo Giménez

Direcció:
Xavo Giménez

Intérpretes:
Neus Alborch, Carlos Amador, Juli Cantó, Leo de Bari, Robert de la Fuente, Xavo Giménez, Victoria Salvador i Merce Tienda.

Idiomas:
Castellano, Valenciano

Premios:
Mejor Vestuario FETEN 2017 | Mejor actriz revelación Neus Alborch Premios AAPV

CONTACTO