DISTRIBUCIÓN NACIONAL | Teatro | Público familiar
Espectáculo de calle y espacios no convencionales

Una missió secreta, un grup d’elegits, una aventura itinerant al Parc Central, pres per la naturalesa. Això és “Xafar la gespa”. Una proposta de teatre de carrer dirigida a xiquetes i xiquets de 6 a 12 anys, que acudiran al parc amb un problema fonamental per a resoldre: Què passarà ara que els èssers humans hem tornat als carrers després del confinament?

I és que, al 2020, l’aïllament social va produir centenars d’imatges sorprenents: porcs senglars caminant per grans avingudes, cérvols descansant en parcs públics, dofins jugant de nou prop de la riba… Durant eixos mesos en què tots estiguérem tancats a casa, la natura va començar a fer camí llançant-nos un missatge clar: Quan l’ésser humà s’atura, la vida s’obri pas.

Però, i ara? Què hi passarà ara? Serem capaços de protegir tot allò que vam guanyar estan tancats?

Al Parc Central ho intentarem. Un grup de professionals (jardiners, botànics i biòlegs) tractarà de mantenir fora de perill els avanços que la natura va conquerir mentre nosaltres estàvem a casa. Malauradament, és una missió massa complexa per a fer-ho a soles, una missió en la qual els visitants hauran de col·laborar.

Amb l’excusa de visitar les noves instal·lacions del Parc Central, un grup de persones arriba amb la que seria una excursió més d’entre les moltes que un centre escolar pot organitzar al llarg de l’any. Una visita que, molt prompte, rebel·larà el seu vertader objectiu: col·laborar i trobar la solució per a la conservació de les millores naturals durant el nostre confinament. I és que, a “Xafar la gespa”, el públic no sols es converteix en observador, sinó que, a més, participa de manera activa a través dels recorreguts guiats, participant de les diferents històries que se li plantegen.

Contratación

  • Share:

Compañía:
La Negra

Reparto:
Arantxa Cortés, Maria Sorribes, Karlos Tomás, Enric Romaguera, Pepa Sarrió

Dirección:
Sergi Heredia

Dirección de movimiento:
Pepa Cases

Ayudante de dirección:
Carlos Amador

Autoría:
Guadalupe Sáez

Dramaturgia:
Toni Agustí

Composición musical:
Carles Chiner

Diseño plástico:
Inés Muñoz y Mar Vicens (Trasto)

Títeres y atrezzo:
Miguel A. Camacho

Vestuario:
Pasqual Peris

Producción ejecutiva:
La Negra

Produce:
Escalante Centre Teatral

CONTACTO

X